Kantojen jyrsintä

Kantojyrsimellä on vaivatonta poistaa ja hävittää uudet tai vanhat kannot kotipihasta, mökiltä ja tontilta, ajoreiteiltä ja rakennusten läheltä, puistoista, golfkentiltä ja hautausmailta.

Käytännössä jyrsintä sopii kaikenlaisiin kantoihin – kanto voi olla jopa 60-70 cm korkea. Kanto jyrsitään maan sisään 30-40 cm syvyyteen saakka eli kanto poistetaan kokonaan. Kaikki pintajuuret ja maan sisällä olevat paksut juuret jyrsitään pois. Jäljelle jää vain sahanpurua, jonka voit kompostoida tai muutoin hyödyntää puutarhassasi. Soita ja kysy lisää.

KUVAGALLERIA

Kantojyrsintä on edullinen menetelmä hoitaa kannonpoisto. Hinnoittelemme jokaisen työtilauksen erikseen, riippuen kaadettavien puiden ja jyrsittävien kantojen määrästä, sijainnista ja koosta.

Esimerkiksi kannon halkaisija maanrajasta mitattuna noin 20-44 cm jyrsintähinta on vain 25-36 euroa/kanto kappalemäärästä riippuen. Kun jyrsittäviä kantoja on yli 20 kappaletta teemme kokonaistarjouksen. Voit myös soittaa niin kerromme mielellämme lisää.

Siisti työ nopeasti ja tehokkaasti

Kantojyrsintäkoneemme on tarkoitettu liikkumaan ja työskentelemään pihoissa, puistoissa ja puutarhoissa. Käytämme tehokasta omavoimaisesti kumiteloilla liikkuvaa radiokauko-ohjaimella ajettavaa Vermeer SC60TX kantojyrsintä sekä, nelipyöräistä, Vermeer SC 252 kantojyrsintä. Kantojyrsinkoneemme eivät jätä nurmikkoon ajo-uria tai muita jälkiä.

Kantojyrsintä tapahtuu kantojyrsimen pyörivässä terälaikassa olevilla kovametalliterillä. Kanto jyrsitään liikuttamalla hydraulisesti laikkaa sivusuunnassa koko kannon leveydeltä.

Kaikki pintajuuret jyrsitään pois nurmikon leikkuun tieltä, sekä maan sisällä olevat paksut juuret jyrsitään. Palveluumme sisältyy aina, että piha ja ympäristö on siisti työn jälkeenkin.